Skorpion

Dina bästa sidor


Du är skarpsinnig och klurig, något som blir ännu mer påtagligt eftersom du även har en ypperlig intuition. Att lösa gåtor, problem och mysterier är du således bra på. Koncentrationsförmågan hjälper dig ytterligare med det. Du har förmåga att gå helt upp i det du gör, och när du tror på något eller någon satsar du stenhårt. Ofta har du ett stort mått av djupsinne dessutom. Något som också måste räknas dig till godo är din fantastiska förmåga att klara av kriser och andra krävande situationer i livet. Du är starkare än de flesta, med en järnvilja som kan försätta berg. Och så är du förstås lidelsefull, sensuell och passionerad.

Dina sämsta sidor


Elakhet, avundsjuka och hämndlystnad är många Skorpioners stora fel. Du kan heller inte släppa taget om något utan grubblar och grunnar i evighet. Har någon sårat dig så ger du igen med vassa ord eller handlingar, även om det dröjer flera år innan rätta tillfället kommer. Behovet av kontroll är utpräglat och kan göra att du bromsar din egen utveckling. Den känslomässiga berg- och dalbana du ofta befinner dig i är också tämligen påfrestande. Du är en extrem person som delar upp allt i svart och vitt, och i värsta fall hemfaller du åt pessimism och negativitet.

Relationer


Du måste ha passion och dramatik i ditt liv, så kärleken är ett högintressant område. Ofta experimenterar du ganska mycket innan du till slut hittar någon att slå dig till ro med. (..)
Mest perfekt är nog en annan SKORPION. Egentligen finns det ingen annan som helst kan förstå dig, och mellan er förssiggår ofta ett spel som andra inte har en aning om. Ni ser och hör allt, läser av varandra exakt och har ett fascinerande kärleksliv! Ett spännande par som gör ett starkt intryck på omgivningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0