Min Tonic

image201

Världens mysigaste snutteplutt bebis <3

Jacka <3

Trots att jag vart alldeles ruinerad på grund av min ny införskaffade jacka, är jag nöjd. Men jag må lova att plånboken inte mår lika bra som jag. 55kr är det jag har att leva för den kommande månaden, låter det roligt? Nej, inte direkt. Jag får minsann hoppas på att min mamma är generös nog att sponsra mig lite (visserligen gav hon mig 600kr till hjälp för jackan) men ja, man kan alltid hoppas.

Efter att jag köpt min jacka, vinkade jag av Terese och åkte hem till Milla, för att hjälpa henne packa inför hennes resa nu på söndag. Imorgon ska jag dit igen, men då för att ha en sista myskväll. Det kommer verkligen kännas konstigt. Men vi ska ha det bäst imorgon, hjärtat. Jag ska njuta av varenda sekund med dig.

Aja, nu sitter jag här igen. Ska försöka, om jag orkar, att kolla igenom lite skolarbeten. Men det känns som om klockan har skenat iväg, så vi får se vad som händer.

Allt för mig...


HAHAHAHA!

 
Jag har tammetusan alltid varit lika sexig.
Ta dig i häcken pamela, här är det äkta vara som gäller!

HAHAHAHAHA
(Mia,13år)

En fråga som berörde djupt & dagen

Jag fick en fråga idag. En fråga som jag tyvärr inte kan viderbefodra till alla er, eller svara officielt på. Men aldrig någonsin i mitt liv, har jag tänkt så mycket. Och aldrig någonsin har svaret varit så svårt att få tag på. Kanske vet jag fortfarande inte svaret? Kanske är allt bara vilda fantasier, och förhoppningar. Ja, kanske finns inte ens ett riktigt svar? Jag vet inte. Men en sak vet jag...

I got a reason to smile, even though I'm supposed to cry.
Jaja.. Nu vill jag tala annat. Mitt huvud har gått i konkurs för länge sedan.

Idag åkte jag till Solna C med Terese för att leta reda på en höstjacka (är det bara jag som tycker att det känns som minusgrader?). Hittade tyvärr inget, så letandet ska fortsättas imorgon. Resultatet kommer troligen publiceras, i alla fall om jag funnit något att inkassera inför höstkylan, som faktiskt kommit allt för tidigt i år.

See you then...

En oövervinnlig favorit, genom livet!



Poison är kärlek, så är det bara!

Nyklippt? Hell yeah, dude.

image182




Eftersom att mina toppar var någorlunda slitna efter dem senaste färgningar, beslöt jag mig idag för att klippa av dem. Det är dock ingen vidare skillnad på själva stilen. Luggen är en aning kortare, och topparna kapta. Men annars?
Så yes, is the same coiffure.

Nu ska jag banne mig börja ta hand om mitt hår!











Mina stoltheter :)

 

Yes, Nu får dem ett helt inlägg igen, mina små älsklingar
och anledningen är simpel. Dem är mina små solstrålar.

"smygkommentar; du är bäst"

Another day in paradise.

.. Nu har jag faktiskt verkligen rätten att vara arg, fy farao säger jag bara!
Orkar inte berätta varför just nu. Någonstans där inom mig, kokar det allt för intensivt.

Mötte upp Terese på min lunch idag, och for hem till mig för att steka på lite köttbullar. Sedan satt vi och pratade strunt, och hade det allmänt mysigt innan det var dags för mig att dra mig tillbaka till skolan, och hon till sin lilla Jesper. Jag fick dock panik på min sista lektion. MatteB är inte min grej.

Nu var det egentligen tänkt att jag skulle vara i väsby med "bandet". Men jag hade ingen ork i kroppen alls för det, så jag skippade det. Förlåt mig, fellows.

Imorgon ska jag i alla fall åka och kolla efter någon snygg höstjacka, även det med Terese.. Haha.. You make my day, hunney. Ordagrant. Funderar på en skinjacka, men vi får helt enkelt se vad som åker med hem igen. Och förresten, på tal om det.. Igår, så vart jag av med min köpa-över-internet-oskuld. Och jag känner mig riktigt stolt, ska ni veta. En rosa klänning, och en vit topp vart beställt, och kommer senst om 3 dagar. Härligt.

Aja, dags att äta middag...
See you!


Update och fångad chipstjuv.

Update: Åkte som sagt hela vägen till sången för att fixa iordning med tiderna och så, men ack ack, med min vanlig otur lyckades jag ta fel med en timme och missa hela skitet. Det var måttligt irriterande må jag lova. Och som på toppet över i:et vart jag tvungen att springa till mitt pendeltåg för att hinna.

Jag gick av i rotebro ett tag i alla fall, för att lugna mina nerver och för att vara med Terese en stund. Vi satt och prata lite på hennes balkong och tog det lungt, innan mamma kom och hämtade mig för att köra mig hem. Och vet ni vad jag hittade då? Jo, den ompratade chipstjuven. Och nu sitter han fast med både ögonvittne och bildbevis:


(jag vet att bildkvaliten är skit, men den är tagen med mobilen + att han rör sig)
Nöjd såg han ut att vara i alla fall, min lilla skitunge!

Keith Urban <3

image182Car door slams, it's been a long day at work
I'm out on the freeway and I'm wondering if it's all worth
The price that I pay, sometimes it doesn't seem fair
I pull into the drive and you're standing there
And you look at me
And give me that come-here-baby smile

It's all gonna be alright
You take my hand
And You pull me close and you hold me tight

It's the sweet love that you give to me
That makes me believe we can make it through anything

'Cause when it all comes down
And I'm feeling like I'll never last
I just lean on you 'cause baby
You're my better half

They say behind every man is a good woman
But I think that's a lie

'Cause when it comes to you I'd rather have you by my side
You don't know how much I count on you to help me
When I've given everything I got and I just feel like giving in


 "Plötsligt inser jag vad alla kärlekslåtar handlar om
- För du är så mycket mer än vad jag någonsin haft vid min sida"


Today!

Efter min tyska, då min dubbellunch skulle ta fart, gick jag och mötte upp BK för att dra hem honom till mig och få något i min kurrande mage. Sedan gick vi ner till mitt rum, och lyssnade på lite musik och tog det lungt. Det slutade hur som helst med att vi båda somnade och missade dem resterande lektionerna. Vilket för min del var, litterär gestaltning och FoK.
Nu har han precis åkt härifrån och jag ska fortsätta att koppla av någon timme innan det är dags för mig att röra mig emot sången, som idag börjar 19.30. Det betyder att jag är hemma tidigast 21.00.. BAH!

Imorgon är det sång på schemat igen, men allra först hoppas jag på att kunna träffa Annie, och få mina nyinköpta skor, som jag råkade glömma hos henne efter shoppingen i förrigår.

Allt för mig..

Hell yes, darling!

Update: Japp, nu, enligt min käre mor har jag min "orginalfärg" i håret. Enligt mig stämmer det dock inte, eftersom jag med min egen uppfattning skulle kalla färgen, näst intill har-brun. Men det ser helt okej ut, och jag är någorlunda nöjd. Om det inte blir någon stark utväxt, så vem vet.. Kanske låter jag håret vara så här för väldigt länge nu?

Åkte som sagt hem till A under dagen. Vi kollade på 300, och 2 avsnitt av American dad. Och jag måste bara medge att jag gillade 300. Den var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Fast kanske gjorde sällskapet filmen lite bättre än vad den skulle ha varit annars? Hursomhelst, var det trevligt att träffa dig igen A.

Fick se bilder på mina kisseungar, från när dem var riktiga små tussar. Och det är sjukt hur stora dem har blivit, utan man har tänkt på det:


  

En intensiv morgon

Imorse vaknade jag av att mamma kom ner med frukost på sängen till mig, klockan 9. Det var mycket uppskattat ända tills hon och pappsen stressade upp mig för att hjälpa dem med att bära in all pellets till vår värmeberedare. Det var en summa på totalt 5 ton som skulle in, som låg uppdelat i 16kg påsar. Jag vill inte ens veta hur många påsar det var, det skulle nog ge mig mardrömmar i en hel vecka. BAH! Jag kan ju lova er att man var rätt rejällt utmattad när allt äntligen var klart.

Nu sitter jag i alla fall här med hårfärg i håret. Håller på att färga bort utväxten, sedan ska jag upp och göra iordning något smått att äta. Det behövs efter den här morgonen. Sedan är det dags att göra sig iordning och ringa A. Vi har nämligen bestämnt att hitta på något. Härligt!



   

Millas avfärds datum är nu spikat och klart, för sista gången. Nästa söndag bär hon sig av, och det har börjats kännas riktigt konstigt faktiskt. Hur tusan kommer det vara att spendera ett helt år utan henne, när jag vanligtvis träffar henne ett flertal gånger i veckan, om inte näst intill dagligen?
Aja, gumman, du ska veta att du kommer bli otroligt saknad. Och att vinka av dig på arlanda kommer nog minst sagt skapa en och annan tår i mina ögon. Men älskling, vet du vad huvudsaken är? Det är att jag vet att du kommer få det underbart och att den här resan kommer berika dig något otroligt, för resten av ditt liv. Och jag vet att du även kommer att berika mig med det när du kommer hem. Och tills den dagen längtar jag redan, trots att du inte åkt än. Du är otroligt omtyckt av mig, lillfis.

Intensiva men härliga dagar.

Så var skolan igång igen. Enligt mig är det både positivt och negativt, på sina egna sätt.
Schemat för dem kommande 3 perioderna är ingenting att verkligen hurra för, men dem duger och det är huvudsaken. (fick i och för sig gå och ändra det ena hos syon) men nu duger dem.

Det bästa med dem gågna dagarna är iallafall allting som har hänt. Jag har inte suttit still en minut känns det som. Idag, efter skolan, gick jag, mikaela och gabbi hem till mig och kollade på film och fikade lite. Sedan kom Terese hit och åt middag med mig. Vi gick en promenix ner mot sjön efter det. Det var riktigt mysigt faktiskt.
Och Terese, jag är otroligt glad att jag har kvar dig i mitt liv efter alla dessa år. Bara så att du vet.
Igår, efter uppropet i skolan träffade jag BK, och efter det tog jag mig en sväng förbi Terese för att prata strunt innan jag satte mig på tåget mot sollentuna för att möta upp K, som jag sedan åkte till kista med, och sedan vidare mot stan. Vi gick en sväng i gamla stan och pratade om allt mellan himmel och jord. Mysigt!

Imorgon ska jag träffa Milla efter skolan. Vi ska först till vetrinären med katterna och sedan in till stan för att ta oss en shoppingrunda!

Jaja, allt för mig..

Today

Idag har jag bara tagit det lungt faktiskt, eftersom jag vaknade genomförkyld hemma hos Mickis imorse, och sedan satt och nös i stort sett hela tågresan hem till Sollentuna. Under kvällen har jag sedan lyckats komma igenom två filmer. "Litte miss sunshine" och "United 93". Inga riktiga topp filmer, men både var helt okej, och united 93 rekomenderar jag faktiskt er att se, bara för att få en inblick i hur det var under den 11 september.

Jag har inte varit ensam en  enda minut idag. Gin och Tonic har varit med över allt, och nu ligger båda sovandes i mitt knä. Vad mer kan man säga än att jag verkligen, verkligen älskat dem små krabaterna? Yes!

Sockersöta leenden!

Jag ska snart börja göra mig iordning inför kräftskivan. Sedan kanske jag ska in till the voice, men det är inte säkert. Annars ligger fest på schemat troligen, yees!
Och bara så ni vet är jag nog världens gladaste individ idag. Jag vet inte vad det är med mig. Jag kan inte tappa humöret. Allting känns så himla bra, precis allting. Jag har aldrig varit med om någon skönare känlsa!


  
Bjuder på bilder på mina bebisar, Gin och Tonic, samt en överglad jag.

Älskling <3



Okej, all pepole out there, idag bjuder jag på den här!
Och till er information är det min bästa vän, som jag kommer sakna något sjukt!

HAPPINESS!

"Jag är inte kräsen när det gäller killar, jag vill bara ha allt som du inte är."
Yes, yes, och dubbel yes igen, där satt den som smöret i en stekande stekpanna!

Ikväll har varit obeskrivligt, absolut mega tokigt obeskrivligt.. Jag vet inte hur jag ska förklara det bättre än att bara skriva att jag är så totalt mega super duper bäst, och har världens tokbästa humör! Så här bra har jag nog aldrig mått förut, håller den här känslan i sig, då lovar jag er, all suckers att jag kommer leva tills jag blir tusen! och håller den inte i sig.. ja, då kan jag leva på idag i alla fall ett par hundra år, och det är ju faktiskt inte så illa heller..

När komplicerat blir simpelt

Efter att ha pratat med dig i timmar om hur livet har förändrats och om hur allting verkligen är annorlunda, känns det både bra och dåligt, på sina egna sätt. Jag är glad över att ha varit en så pass stor del utav dig, det är jag verkligen, och att du säger att jag är den första du älskat, det värmer. Men efter att ha suttit med tankar omkring allting vi sagt i ett flertal minuter, kom jag fram till att det egentligen inte spelar någon roll hurvida du har älskat mig eller inte. Eller hurvida jag var den första, eller näst första. I kärlek handlar det ju faktiskt om att bli den sista. Den sista och slutgilltliga, den som får den andras känslor att aldrig någonsin tappa glöden, eller fatta gnista för någon annan. Det handlar ju om att förvara den, för all framtid när man fått den. Klarar man av det, då är man rätt, inte sant? Och gör man det inte, så var man helt enkelt inte det...
Varför göra allting mer komplicerat?

... Ångra aldrig något du gjort, för under en punkt i livet, var det exakt vad du ville.

Dagen

Var i stan med Milla idag, och träffade en gammal vän. Vi fikade, och pratade massor om bla. gamla minnen och om "Bk", Haha. Tack för en bra kväll, jag uppskattade det. Hur som helst, efter att ha fikat en stund vart Milla upplockad av Calle, och jag och Jonas satt lugna kvar för att prata vidare om allt möjligt som ploppade upp. Runt 11 rundade vi sedan av, och jag tog pendeltåget hem mot Sollentuna.

... Imorgon ska jag och mamma ner till banken igen, för att klaga över att jag aldrig får mitt nya bankomatkort, som vi minst sagt beställde för länge sedan.. GAH! I need that *peep* card, right now!

Drömmar om kärlek

image171

..."Jag vill också hitta min 'the one and only', mamma"

Min alldeles egna datanörd!

  

Här har ni världens sötaste datanörd,
och anlednignen till varför jag ibland skriver massa opassande bokstäver mitt i en mening.
Herr. Gin är nämligen väldigt duktig på att vandra på mitt tangentbord, när jag sitter vid datorn.

Bye bye stockholm, hej hej landet!

image157

Imorgon åker jag och den här snyggingen iväg till landet.  Vilket innebär:
"bye bye stockholm, jag kommer inte sakna dig ett dugg"!

Jag förstår dock att ni kommer sakna oss, jag menar, vem skulle inte?
men ta det lungt, sötkorvar, vi kommer hem på söndag,
och då kommer jag och Tessie vara negrer, så det så!

Soo long, suckers!

Gaaah!

Det finns en liten sak som jag aldrig någonsin har förstått mig på. Om någon frågar en om man vill ses, varför säger man ens "ja", om man i sig själv vet att man inte alls tänker ta tiden till sig att åka och träffa den? Varför säger man bara inte att man har andra planer, men att man kan ta det en annan dag? Varför? Varför ska man låta den andra sitta hemma och vänta i evigheter, utan någonting för det? Det finns inget jag hatar mer.

GAH!


babbel

Jag tror att jag har tappat mitt hjärta hos dig, kan du kolla om du hittar det?
Jag skulle behöva det snarast!

Imorgon åker jag och Tessie iväg till mitt land för att ta det lungt och bara ha det allmänt bra. Det ska faktiskt bli grymt härligt att komma här i från ett tag, och bara ro om sig själv. Det har varit för mycket den sista tiden. Och om jag ska erkänna vad jag inte längre vill erkänna, så saknar jag dig.. och det har gjort att min hjärna skakats om totalt. Varför ska det alltid bli så här?

Vet ni vad? en inte allt för rolig sak. Sommarlovet är snart över. GAH!
Är det bara jag som tycker att sommarlovet bara skenat iväg?

Till en betydelsefull vän

image152

Nu, medans jag väntar på att Milla ska komma hit och det faktiskt bara ligger 21 dagar i bagaget innan hon åker ifrån mig i nästan ett helt år, tänker jag passa på att skriva ett tack till henne, för den tiden hon funnits där för mig och orkat med mig och mina galna ryck.

Det här är till dig älskling, för att du ska veta att någon kommer vänta på dig och sakna dig under tiden du åker över atlanten och är helt utom räckhåll. Det här är till dig älskling, för att bevisa att någon finns där, för att möta upp dig den dagen du kommer hem igen med glädjetårar i ögonen.

Milla, när jag för första gången träffade dig, hade jag ingen aning om att du en dag skulle betydda så här pass mycket för mig, och för mitt liv. Jag hade ingen aning om vilken vacker människa som stod där framför mig och höll upp armarna för att öppna en ny relation. Nej, jag hade inte ens en blekaste om vad som skulle stå framför oss den kommande tiden. Men trots att jag var så omedveten, var ditt välkommande det som värmde mest den första dagen jag kom till rudbeck, eller rättare sagt.. som vi kom till rudbeck. Och för en kommande tid vart du även den människa som jag la ner all mitt förtroende till under skolans alla timmar.

Efter ett tag började våran skolkamratskap utbytas till riktigt vänskap, och Milla.. Det är jag så otroligt glad över idag. För som det är nu är du verkligen en av dem få personer som står mig varmast om hjärtat. Du är en av dem få personer som jag verkligen kan säga att jag älskar, och mena det till.

... Du är min bästa vän, Milla och ingen, absolut ingen kommer sakna dig lika mycket som jag!

If I could be where you are

Igår åkte jag in till stan för att träffa max en stund och bara ta det lungt. Väl inne i stan kom jag på den smarta idéen att åka hem till Annie efteråt, eftersom jag inte sett henne på länge. Till en början tog vi det bara lungt, men ett tag efter middagstid kom vi på att vi kunde gå ner mot Stuvtsa pizzeria. (Ett ställe som jag och Annie alltid äter på när vi är hos henne). Och det är alltid lika mysigt, ska ni veta!

Efter det åkte vi hem till Annie, jag, hon och Therese. Vi gjorde inte så mycket mer än att prata strunt och så, men en stund senare beslöt vi oss för att fråga Max om han och hans kompis ville komma till oss och kolla på film. och det ville dem, så jag, annie och therese snabbstädade hela hennes rum på loppet av bara några minuter. Och sedan var det film som gällde. Coach Carter hette den.

När filmen sedan var slut, var vi alla genom varma pga. den höga temperaturen i Annies rum, så vi kom på den smarta idéen att åka ner till älvsjöbadet för att ta ett nattdopp. Riktigt mysigt. En dag/natt precis i min stil.

Jag är glad att jag har kvar dig, Annie. Verkligen. Det ska du veta!

Ajaj, nu tickar klockan igen.. dags att rusa till pendeltåget. Måste hem och ta hand om missarna och fixa mig, innan jag återigen ska in till stan för att gå på bio med milla..


See you later!

Dagen!

Idag har jag tagit det lungt hela dagen, har verkligen inte orkat göra något annat.
Fick i alla fall sällskap av mina älsklingar hela dagen, som såg ut att vara minst lika trötta själva.
... Det är verkligen mysigt att somna med hela ansiktet inborrat i deras päls. Älska!



Snart kommer Tessie hit i alla fall. Vi ska ägna kvällen framför en bra rulle och lite snacks.
Helt perfekt, och alldels lagom ansträngande för en dag som denna.

See you later!

Igår, och min milla!

Igår åkte jag och ett par vänner in till stan för att äta en god middag tillsammans på mongoliska.
Sedan åkte nästan alla av oss hem till mig, för att kolla på film (heartbreaker) och snacka strunt.
Det var faktiskt riktigt mysigt, i alla fall enligt min åsikt!

  

P.S vill bara bekräfta för dig Milla, att jag finns här för dig i alla väder.
Även när allting blåser som hårdast. Du är min sockertopp.

Jag kommer sakna dig, super mycket när du åker.
23 days to go...

Avmaskning

Idag vart jag tvungen att börja avmaska mina älskade kattungar, inför deras vaccination.
Och jag må erkänna att det inte uppskattades av mina älsklingar.
Dem både jamade, och försökte springa ifrån, men tillslut fick dem i sig det dem skulle ha i alla fall.

Det värsta är att jag måste upprepa samma sak, både imorgon och övermorgon också.
Mina älsklingar kommer inte tycka om mig, stackarna!

Hur som helst, fick bägge två, efter avmaskningen en varsin överraskning så dem vart glada igen.
Sen gick dem som vanligt efter matte (mig) och däckade bredvid mitt tangentbord, precis som alltid.

Sötnosar är vad dem är..

   

Igårkväll

Igår kväll runt 20.00 kom Sanna hit, för att kolla på missebebisarna och för att hämta mig.
(japp, alla som känner mig vet att jag är seg på att komma annars) Haha.


Hur som helst satte vi av mot Sanna's hus, där vi bara tog det lungt.

Drack och åt massa gott, och kollade på bla. NTdvdn. Eftersom jag inte hade sett den ännu.
Jag är grymt ledsen över censuren, det skulle vara roligare utan.. Muhahaha!

Som slut på det här inlägget, vill jag bara lägga till;
 KUCKILIKUU klockan är över 57!
(Sanna och Wille är dem enda som förstår humorn) Haha!


RSS 2.0