..

Sitter hemma hos Tessie, med mikaela. Vi började dagen inne i stan men åkte snabbt hem till Tessie för att spela singstar, fifa och geni. Nu sitter vi mest och gör ingenting.. vad kvällen har att bjuda på, väntar att se.. Kanske blir det en myskväll med flickorna eller så blir det väl att åka hem och ha en kväll för sig själv.

.. Jag tål inte tanken att förlora dig!


A.

Du skriver som ingenting. Jag svarar inte. Du skriver ännu mer. Jag stänger ner rutan, fokuserar på annat. Vill inte prata med dig. Vill inte inse att jag förlorat. Att vi förlorat. För det här är inte bara min förlust, eller är det kanske det? Jag vet inte, och jag orkar inte ens bry mig mer. Jag är tvungen att stänga boken om oss, efter denna tragedi. Det finns ingenting mer att ta ut. Vi är ett kapitell i en bok, som inte längre existerar. Innehållet tappade sin mening nu. Det finns ingen vits att bläddra tillbaka. Nu ska slutet skrivas, i en bok som bara är min. Min och ingen annans. Boken om Mia. Ditt namn kommer inte längre präglas på varje rad. Inte ens var fjärde, eller var sjätte. Du kommer inte ens vara en av mina huvudpersoner mer.

En del av mig skriker av smärta, en del av mig vet att det är lika bra när jag stänger ner din msn-ruta, för att inte längre öppna den varje gång något sätter sig på kläm, eller varje gång jag känner att glädjen i livet är oundviklig. Du kommer inte vara den jag förmedlar allting till nå mer. Din plats som nummer ett, är borta.. Men du skriver, skriver som ingenting endå.

Så tyst viskar jag ut ett farväl till en vänskap som plötsligt försvann.
Tonerna av mig svagas ut. Ingen fick höra det. Bara jag tog del av dem.

Goodbye my lover, goodbye my friend.

Tack till en vän

image182
"I never thought that you'd fade away
But all good things must come to an end
I have to close the book on this tragedy
I feel like I've lost a part of me"


När min bägare rann över igår natt, ringde jag Mikaela, som befann sig hemma hos Annie. Men när hon hörde att en vän var i nöd, satte hon sig på första bästa pendel och åkte till mig. Hur ska man kunna säga ett tillräckligt stort tack för en sådan handling? Jag uppskattade det till tusen, och det var tackvare henne som jag verkligen kunde slappna av under natten. Tårarna upphörde och jag visste att allting skulle ordna sig till slut. Så länge man har vänner, har man allt, så enkelt är det.
Tack för allt, Mikaela. Du är underbar!

/

Så var hjärtat i tusen delar...
Snälla, väck mig aldrig mer igen!


..

Förlåt mig, men dem här är mina gudar när jag är riktigt ledsen. Dem får mig arg, och hur dumt det än låter glad, istället för att vara ledsen. Dem räddar mörka nätter ifrån att gå under. Hellre hatar jag den jag är ledsen på ett tag, än att låta miljoner tårar spillas över den. Därför tackar jag för dead metall.


"Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice,
I`ll let the wind blow out the light,
'Cuz it gets more painful everytime I die."

Ett på tok för ärligt inlägg

I regnande ruskväder vandrade jag bort ifrån min finaste sofie. Påklädd på tok för lite. Men jag klagade inte. Jag var glad, och hela min själ log. Ett så litet sms som ett gensvar, där det stod "Ja, det gör vi! Puss" gav mig gåshud på hela kroppen. Jag trodde, verkligen trodde att det skulle bli bra igen. Att vi båda skulle inse hur töntiga vi varit, som ens skapat en så här stor konflikt - om ingenting, och bara försöka gå vidare ifrån det så bra som möjligt. Men regnet bet mig åter, när jag gjort mig trygg framför datorn. - Jag var påklädd för lite självsäkerhet, och frös vid tanken av att stå ensam i dåliga vindar.
Är jag dum som alltid gör så här? Skapar förhoppningar som alltid bryts? Eller är det bara vi som alltid har oturen att gemensamt bryta dem? Bryter jag dina också? Eller har du några? Sötnos, jag vågar inte skriva till dig. Därför skriver jag här. Här ser du inte. För du läser det inte. Försöker inte läsa. Precis som du inte heller försöker förstå vad jag menar, när jag säger att allting känns tungt för mig ibland gällande oss. Du vill inte förstå att allt jag vill ha, är en smula bekräftelse och inte någon radikal skillnad i den du är. För jag vill ju ha dig, precis för den du är. Det vet du ju för tusan, sötnos. Visst vet du det? Åh, snälla.. låt inte det regniga ruskvädret ta mig, nej snälla, för in mig till solen igen. Jag klarar inte den mörka vintern själv.

Det enda jag behöver - är en kram!

:)

Var inte alls på bra humör igår kväll, men som tur var har man vänner som står där för en, när man behöver dem. Så jag åkte in till stan runt 9 för att fika med Mikaela och Tessie på cafe Albert, och dem lyckades få mig på bättre humör. Tack flickor..

Idag när jag vaknade, fick jag snabbt besked om att min finaste Sofie inte heller mådde allt för bra, så jag tog första bästa buss till henne. Det är verkligen underbart att ha en vän som henne. Sedan dagisåren har vi alltid haft varandra, och så ska det förbli. Vissa vänskaper håller helt enkelt, för alltid. Eller hur, mitt hjärtegull?


  
(ni får ursäkta bildkvaliten, men det är svårt att hålla mobilen still när man skrattar)

-

Du kommer aldrig kunna inse hur djupt du verkligen sårat mig.


Igår

Jag, Bk och Tom satte fart emot rissne runt 9-10 på kvällen igår, för att mötas av en liten söt lokal med inte allt för mycket folk. Här skulle nattens fest äga rum. Trodde vi ja! Runt 12 vart vi alla utkastade av en anledning jag själv inte ens riktigt vet om. Mikaela och Erika, som vi fick sällskap av i rissne bestämde sig då att sätta riktning emot nacka. Något som inte gick för våran del, eftersom inte pojkarna kunde följa med då. Så jag bestämde mig för att åka hem till mig med dem. Vi hade scream-maraton, och pratade strunt om livet i allmänhet. Det var faktiskt mysigt, trots allt :)

Aja, nu måste jag sluta skriva och börja fixa mig för kvällens planer..

Igår / idag

Igår kväll spenderades till en början hemma hos Tussi, med Mikaela. Tillsammans sjöng vi singstar med hennes mamma och plastpappa, och skvallrade om livet i allmänhet. Sedan, runt 11(?), fick vi plötsligt ett erbjudande att åka till en krog i hammarby sjöstad. Dit for vi, och tillbringade resten av våran kväll.
Runt 2-3 bestämde sig jag och Mikaela för att fatta riktning hem, så vi tog sällskap till gullmarsplan där våra vägar  sedan skiljdes åt. Jag var lite nervös över att behöva stå och vänta på nattbussen ensam i tcentralen, men jag hade tur och träffade på Martin. Han vart min natthjälte!

Så vad har jag gjort idag? Jag tvingade upp mig ur sängen redan runt 11, och gick upp för att göra mig iordning. Jag och mamma åkte en runda till kista för att inkassera lite saker. Hon hittade en hel del, men jag ingenting. Fick min medecin i alla fall, något att ehmn... glädjas åt?
Jag har fixat till mig i håret nu också. Klippt och tagit bort utväxten. Det vart dock nästan ingen skillnad alls.. Haha. Men jag är nöjd hur som helst. Man måste inte alltid ändra på utséendet bara för man klipper sig.

Snart är det dags att återigen börja fixa iordning sig, för kvällens resterande planer. Troligtvis blir det fest i sundbyberg, om det skiter sig har vi reservfester i både solna, sollentuna och danderyd. Inte illa. Något säger mig att den här kvällen kommer sluta bra.


.

En ny anledning att se på den 25 oktober med ett tungt bröst.

:(

image272

25 oktober
Hur ska jag någonsin kunna finna ord,
för hur det känns varenda dag i mitt liv?
Hur ska jag någonsin kunna finna ord,
som beskriver hur starkt korset bränner emot min hals
varenda dag som jag möter?

Inom mig lever du, i varje andetag.

Att inte orka någonting.

Gav mig an att få ut en del av min ilska, men mjuknande för dina varma ord. Dem tinade upp all is du skapat inom mig, och skapade översvämningar i mina ögon. Jag orkar inte en sak till. Jag gör det verkligen inte.

Av ett x antal anledningar klarade jag inte av att somna igår natt. Jag låg vaken i min säng, tills dygt en timme innan larmet skulle slå igång och det var dags att möta en ny morgondag med plugg. Resultatet blev inte alls för lyckat. Jag kom inte upp ur sängen fören en 10 minuter innan bussen skulle gå, så det vart att snabbt hoppa i kläderna och springa ner till busshållplatsen, för att på en gång sätta mig in i dagens första prov. Samhälle B (fred och konfikt). Provet var inte alls så som jag tänkt mig, vilket bidrog till att jag pluggat på en hel del onödiga grejer, och missat en del viktiga. Precis som vanligt med andra ord.
Resten av dagen flöt på bra, fram tills sista lektionen, och kriminologi provet. Återigen otur. Inget jag trodde skulle vara med, var med. Inga frågor fanns att besvara, vilket i sig gjorde att jag virrade bort mig i mina egna tankar och funderingar om vad som var viktigt att få me. Det vi fick att gå efter var 2 artiklar. Med hjälp av dem skulle vi sedan analysera om varför brottsligheten ökat i New orleans, och även motivera till varför vi ansåg det vara så. Jag såg misnt tusen kopplingar, till i stort sätt alla teorier, men med en stunds fundering valde jag ut en som i huvudsak fick representera dem andra. Om det var heltokigt av mig vet jag inte förän provresultatet ligger i min hand. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa.

Vill, innan jag avslutar detta inlägg skriva ett tack till Therese Hamberg, för att hon verkligen orkade stå ut med mig igår kväll. Jag uppskattar verkligen att jag har dig. Du är en, på flera miljoner.


BAJS!

Jag hade laddat alla mina kanoner med glåpord, ilska och åsikter att förtydliga för dig.. Jag fattade tag om siktet, riktade in det på dig.. och då.. dina ord emot mitt öra. Jag satte den vita flaggan i topp. Kapitulerade för dig. Lät dig segra, utan att ens behöva kämpa om vinsten.
Skottet som var riktat mot dig bytte riktning, och sköt mig djupt, rakt in i magen.
Vart tog självsäkerheten vägen?

..

En dag jag helst skulle sovit bort.
Hade planerat att åka och simma med Tessie och Mikaela efter att dem slutat skolan, men jag kände mig på tok för krasslig för det. Förkylningen och huvudvärken har vägrat släppa, trots att jag gick och la mig i god tid igår kväll. Men det vart inte så många sura miner över mitt beslut, eftersom att Tessie inte heller mådde så bra.
Så istället försökta jag få tag i Andreas för att träffas, men det visade sig att även den lilla filuren gått och blivit sjuk. Men bra var kanske det.. Har en hel del plugg att stå i tills imorgon, men hur kul är det på en skala att spendera sin lediga dag med bara massa skola?

Nej, usch.. Funderar på att ta mig en promenad, och bara gå av mig alla mina tankar och känslor. Känner mig inte särksilt glad idag. Varför orkar jag inte gå in på. Blogg.se är allt för offentligt för att jag ska berätta en sådan personlig och djup sak om mig och mitt liv.

Men ni får ha det så bra!


Om livet ändå var som på film!



Låten fick mig att börja gråta. Så sjukt söt!

Vänner

image268

Du hade alla egenskaper en sann vän skulle ha. Att jag inte har kvar dig vid min sida längre, är en smärta jag kommer behöva stå ut med i resten av mitt liv. Jag saknar dig!

Så vad är det bästa egenskaperna jag tycker en vän kan ha?
- Självförtroende. Och nu menar jag inte den sortens självförtreonde som får folk att tro att dem är snyggast, och bäst, inte alls.. Jag menar den sortens självförtroende som gör att man vågar stå för den man är. Jag beundrar alla människor som vågar sticka ut, för att vara sig själva. Och jag avgudar dem som ger upp allt i hela världen, för att visa exakt vem dem själva är. Dem som ratar alla moraler och normer om hur en människa ska vara, och bara går sin egen väg. Tänker på sitt eget sätt, och strävar efter att ingen ska få förändra dem, till något annt än det dem vill vara.

- Omtanke. En ganska självklar sak. För att jag ska kunna kalla någon en vän, måste jag veta att personen i fråga faktiskt bryr sig om att vara det till mig. Om du inte kallar mig en vän, nej, då kallar nog jag inte dig heller för det. Jag tror inte på obesvarad vänskap, liksom jag inte tror på obesvarad kärlek. Kanske är det något negativt. Vem vet. Men samtidigt, varför ösla energi på att fånga in någon i sitt liv, som egentligen inte vill vara där? För att en vänskap ska hålla behöver man tycka om och bry sig om varandra. Man måste visa omtanke och försöka förstå den andra, oavsett hur dum man tycker att den varit. Det finns alltid ett motiv, bakom ett vänskapsbrott. Varför då inte försöka hitta motivet först, innan man börjar leta anledningar till att hata den för det den gjort? Dömmer man någon för att vara dum, ja, då kanske personen i fråga i ställer känner att den kan vara dum. För att alla andra dömt dem så. Då kanske den lever upp till sin stämpel, inte sant?

- Tid. Jag har svårt för människor som inte prioterar in mig i sin almenacka, ursäkta, men sådan är jag bara helt enkelt. Och nej, misstolka mig inte, jag kräver inte att man ska träffa sina vänner flera gånger i veckan, eller ett x antal gånger i månaden. Inte alls. Ibland kanske man inte behöver ses på några månader, men vem har sagt att man måste bryta all kontakt tills man ses igen? Och vem är egentligen så upptagen att den inte kan skicka iväg ett sms, eller slå en pling till någon som betyder något för den?

- Uppriktighet, och bekräftelse i lagom mängd. Allt i en punkt. Det är helt enkelt inte bara i kärleken som man måste berätta för sin partner att den betyder något, eller att man uppskattar dens existens. Absolut inte. En vän kanske inte behöver visa en annan vän att den betyder något genom att köpa blommor och choklad, men kanske genom att fråga om den vill följa med på en fest för att man så gärna vill ha med den? Eller kanske genom att någongång säga tack för att den lyssnat på ett problem. Med uppriktighet menar jag också att man ska hålla en hemlighet, om någon säger att det är hemligt. Och man ska även våga säga till när man tycker att något är bra, eller dåligt. Oavsett sitation.

Japp. Så är det. Det är de bästa egenskaperna jag tycker en vän kan ha. Jag vågar inte påstå att jag följer alla, alla gånger, men det är dem kriterierna jag strävar efter att nå inom dem vänskaperna jag har!

Suck

Vaknade i precis lagom tid för att hinna duscha och göra mig iordning inför skoldagen, men hela kropen sa emot när jag skulle resa mig upp. Huvudet dunkande av smärta och ögonen rann som om, jag vet inte vad.. så det vart bara till att ligga kvar. Runt 12 tvingade jag dock upp mig själv från sängen för att gå till skolan och sätta tänderna i kriminologiprovet. Hade ingen ork att skjuta fram provet, med tanke på att det näst intill alltid bara blir jobbigare i slutändan då.
Nu ska jag hoppa ner i sängen snart igen, hade bara hoppats på att filmen hade hunnit blir klar först.

Tankar!

Över allt, i hela världen, tisslas och tasslas det om vad som egentligen är meningen med livet, vad man borde hinna med och vad man borde låta bli att utsätta sig för. Jag personligen, har aldrig någonsin tänkt tanken på vad jag verkligen vill göra innan jag dör. Jag har aldrig riktigt öppnat ögonen om att döden kan ligga så nära en, utan att man ser den. Men efter en period av väldigt många skakande bekräftelser på att livet kan ta slut, vilken sekund som helst, har jag bestämt mig för att sätta upp kriterier, som jag vill hinna klara av innan min tid är över.

Så vad vill jag göra?
Mina mål är långt ifrån överflöd med pengar, skapa fred på jorden och sådant bubbel som varenda en av dagens människor flashar med när någon frågar dem vad deras drömmar om livet innebär, i nutiden.
Nej, jag vill inte följa den strömmen. Jag vill tänka eget. Och eftersom att jag vet att en positiv fred på hela jorden är omöjligt att nå, på grund av det strukturella våldet som aldrig kommer försvinna, tänker jag inte ens drömma om det. Inte heller be om det i mina djupaste drömmar. För vet ni vad? Jag tror att världen skulle vara rent ut sagt, sorglig utan krig. Tänk själva, om krig aldrig hade funnits i vår värld, hade det helt klart varit överbefolkat i vartenda land som existerar. Vi hade fått krav på oss, liksom kineserna nu har fått att vi inte kan leva hur vi vill och drömmer om. Och eftersom att problemet då skulle vara globalt, och inte regionalt inom ett specifikt land skulle man aldrig kunna se till att folk följde alla lagar om att man bara fick skaffa ett barn, eller att man inte får ta bilen till jobbet, och i och med det skulle världen dö ut snabbare. Vårt universum skulle försvinna jätte fort, och framtiden hade absolut inte blivit lika lång.
Tänker dem som ber om fred på jorden på sådant? Tänker dem någonsin tanken att en värld utan krig, skulle innebära en värld full med ledsna miner, för att individer och grupper i frågan inte vågar klaga och säga ifrån när något tynger dem. NEJ. Dem tänker aldrig på att det kanske faktiskt skulle vara mycket värre om världen var helt jävla perfekt! Aja, nu kom jag av mig från mitt ämne.
Vad vill jag hinna göra?

- Jag vill hinna skriva en bok. Ja, hur töntigt det en låter, drömmer jag verkligen om att samla alla mina tankar, åsikter, fantasier, you name it, i ett verk skapat för alla andra att ta del av. Jag vill berika hela världen med mitt synsätt, och mina åsikter.
Alla mäniskor är unika, och jag tror faktiskt att man verkligen kan lära sig något av att analysera och ta del av andras tankar, hur patetiska tankar man än råkar tycka att det är.
Det finns faktiskt en bakgrund till allting som sker, och till varför varje människa verkligen utvecklas till den som han/hon blivit. Ofta är det dessutom vi i omgivngen runt dem, som skapar deras åsikter. Läskigt va? Så nästa gång du får höra något du går rakt emot, fråga dig själv, varför han/hon tycker så, istället för att dömma den för att den faktiskt gör det.

- Jag vill ha ett sagobröllop med en person jag känner sådan stor trygghet med att jag kan lägga ner hela min själ i dens händer under att tvivla. Jag vill också ha en så stor bröllops tårta att jag ska kunna gå och små äta på den i veckor efter att bröllopet ägt rum. För lite tårta om dagen, gör världen mycket bättre.

- Jag vill skapa en lagom bra yrkeskärrier i ett jobb jag trivs i. Lönechecken är inte den som ska lägga avgörande roll i hur jag bestämmer mig för att gå. Det är trivseln. Jag vill kunna vara kapabell till att älska det jag gör och vara stolt för vad jag presterar på mitt kommande arbete.

- Jag vill ha barn, och lära dem exakt allting jag kan. Jag vill klä den/dem i massa gulliga kläder, skämma ut den/dem alldeles lagom och försöka bli en lika bra mamma till dem, som min mamma har varit för mig.
Jag är faktiskt lite konservativ i mitt tänkande, jag tror fortfarande på att en av kvinnans stora roller i livet är att skapa och ta hand om en familj. Fråga mig inte varför. Jag ser det bara som en självklarhet. Det har alltid varit så, och så tycker jag att det ska förbli. Att pappan i fråga ska vara hemma och ta del av barnets små år ser jag dock som ett måste. Men kanske behöver han inte vara lika passupp som mamman i fråga, om han inte vill förståss. För vill han det, ska han få vara exakt lika delaktig.

Hm, vad vill jag mer göra?
Det vet jag faktiskt inte. Men jag vill kunna stå framför spegeln, kolla på mig själv och bara känna mig stolt över vad jag har gjort och varit med om i mitt liv, innan jag förlorar chansen att göra någonting åt det. Jag kan inte tänka mig att dö utan att ha gjort något som gjort att omvärlden sett mig. Jag vill att folk ska minnas mig, antingen för den jag är, eller för någonting jag gjort. Om alla älskar mig eller inte, spelar ingen roll, men jag vill bli ihågkommen för mig, som den jag är och har varit.  Ja, även för det negativa jag gjort och troligen kommer lyckas göra i framtiden. För jag tror inte att man kan bli en god människa, om man inte någongång varit ond. Och jag tror inte att man kan lära sig rätt och fel om man aldrig prövat att ta en avvikande väg. Så japp. Det vill jag. Det är mitt mål! Jag vill gå emot normen att rädda världen, och istället rädda mig själv, för om jag fick alla andra att vara lite mer egocentriska ibland kanske världen faktiskt hade varit lite bättre. För då skulle varje individ må bra i sig själv, och då hade det kanske varit en positiv känsla i ett land, trots att det alltid kommer finnas saker som gör än irriterad och arg.


:O



Hur kunde han inte vinna den säsongens american idol?

Återigen har jag jätte tråkigt. Här är resultatet:

Vad blir ditt namn baklänges:
Aim
Platt eller lockigt hår?
Hm, fluffigt?
Har en dröm gått i uppfyllelse:
Jo, jag har fått några av världens bästa vänner!
Vad har du för startsida på internet:
msn.se
Vem ringde du senast:
Theres L
Tycker du att sengångare är söta:
Jag vet faktiskt inte ens om jag vet hur dem ser ut :O
Har du haft vattenkoppor:
Ja, på min brors 10års dag. haha!
Har du någon gång testat karate:
Japp
Vilken mobilsingnal har du:
Family guy - can't touch this
Minimorötter eller pommes frites:

Pommes frites
Vad längtar du mest till just nu:
Höstlovet
Vilken tv-serie är bäst:
scrubs, eller family guy må jag nog säga
Kan du gå ner i spagat:
Har kunnat, ska träna upp det igen :)
Vad är du mest rädd för i hela världen:
Just nu, är det att förlora en viss person med en väldigt stor betydelse för mig.
Har du varit kär i en kändis:
Japp, Nalle Phu!
Läser du på baksidan av mjölkpaketen:
Ja, oftast faktiskt
Vad ska du döpa dina barn till:
Beror på hur den ser ut, men om det blir flicka så Saga eller Nikki
och om det är en pojke så, ehmn.. måste tänka :) Theodor är ursött iaf.
Sol eller snö:
Sol, men jag tycker att det ska vara snö ibland också!
Snyggaste läraren:
Oj. Helt ärligt? ingen jag har eller har haft är snygg, tragiskt nog.

Är du mörkrädd:
Ja, men inte alltid
Ljust eller mörkt när du ska sova:
Kolsvart!
Godaste drickan till frukost:
Beror på, juice eller mjölk
Duscha eller bada:
Duscha
Kan du ditt mobilnr utantill:
Japp, ingen svår bedrift ;)
Sjunger du på toan:
Det sker nog oftare än normalt, tyvärr. haha!
Är du höjdrädd:
Nej
Vilket land vill du åka till:
Just nu något riktigt varmnt land
Vad var det senaste som fick dig att skratta:
Tonic, min ena misse, som vägrade låta mig vara när jag tränade, och gång på gång hoppade upp på min mage när jag låg och gjorde situps. Mycket irriterande men endå gulligt.
Vad tänker du göra nu:
Borde plugga.. och ja, jag ska bannemig plugga!


Yey.

image266

Igår kväll, runt 9-10 på kvällen kom jag fram till att jag var en riktig latmask. Jag har inte unnat mig en enda träning på hur länge som helst - något som jag bestämde mig för att ändra på sturt. Så det vart bara att hoppa i träningskläderna och sätta igång. Kan stolt medela att jag utförde 25*4 sittups, armhävningar och precis alla andra styrkeövningar jag kunde komma på. Sedan satte jag på mig skorna och sprang fram och tillbaka till sollentuna tågstation. För er som inte vet vad jag bor, tar det kanske en 20minuter med buss, och kanske i vanliga fall 1 timme att gå. Riktigt hurtigt, må jag säga.

Samma omgång ska jag ställa mig i idag med, duktigt nog, efter att jag pluggat klart inför morgondagens kriminologiprov. Ja, nu bannemig ska jag börja skärpa mig igen.
Det enda negativa är den enorma träningsvärken. Böh, jag minns inte att det kunde göra så ont dagen efter.
Men hey, ska man vara fin får man lida pin!

<3

Idag vill jag skriva ett jätte stort tack till några som verkligen alltid ställer upp.
Milla, Snigel, Tessie H, Sanna, Linnea, Sofie och Alexander

.. Ni får mig att förstå vad riktig vänskap handlar om!

-

Jag har aldrig kännt mig så här liten, och aldrig fantiserat om att världen kunnat vara så här oändligt stor.
En tår på min kind, är ingenting jämfört med världens regnskogar.

HippiDippi

Imorgon kommer byggarbetarna hem till oss, vilket betyder kaos!
Resultatet blir nog prima, men att stå ut med dem hela helgen, är inte lika mysigt.
Jaja, jag ska inte klaga. Golvet måste bytas, antar jag.

På grund av det har jag i alla fall bestämnt mig för att stanna i skolan på lunchen imorgon.
Det blir 3dje gången gillt den här perioden som jag äter i matsalen. haha, som det kan gå..

Måste återigen bara säga att jag är överglad att jag har dig, snigel
Du gör mig verkligen så otroligt glad, att jag inte ens kan förklara det !

Yeayea.

   

Kom precis hem från stan. Har varit och ätit sushi och myst framför en bio med Mikaela och Tessie.
Ett öga rött. Ingen film att rekomendera, men det var mysigt med er i mörkret i alla fall sötkorvar ;)

Imorgonbitti har jag matteprov. Känns inge bra alls. Men förhoppningsvis går det bra i alla fall.
Hälsa mig lycka till!

Min dag

Jag vaknade av att Milla ringde mig imorse. Och märkte redan i första steget upp från sängen att det skulle bli en jobbig dag. Ögonen rinner som om jag vore född som en regnskog. Så jag plågade mig igenom hela skoldagen, bestående av tyskalektion och svenska analysargumentsprov. Jag hann inte ens klart.. men men, hoppas på att få vg iallafall.

Imorgon ska jag in till stan efter skolan för att äta sushi och gå på bio med tessie, mickis mfl. Ska faktiskt bli riktigt mysigt. Jag får hoppas på att jag mår bättre tills dess.

1 månad med Andreas idag!

Blö!

Jag fick nog världens roligaste mail av min mentor nyss.

"Jag har märkt att du väldigt sällan kommer på våra mentorstider. Jag anser att det är ett tecken på att du inte bryr dig om vad jag har att säga. Du har varit med på totalt 1 mentorstid." Jasså, det säger du?

Ofta jag bryr mig om att höra vad en lärare jag inte har i ett enda ämne har att säga mig, 15min i veckan?
No dude!

.. och inte nog med det, sedan ska man ha utvecklingssamtal med denna mentor man fått, som då ska sitta och berätta hur man är, och ligger till.. och varje gång jag suttit på dem där dumma utvecklignssamtalen frågar jag mig själv:
Hur kan HON veta som aldrig ens sett röken av mig i skolan?
"Du är mycket, duktig mia"
JAHA, nemen vad trevligt att du vet det. Jag som alltid undrat.
"något du undrar över, förövrigt mia?"
Ja, VEM fan är du?


Tråkigt, har jag.

Googla på:
1. Ditt namn och ta tredje bilden


2. Ditt efternamn och ta första bilden


3. Ditt husdjursnamn och ta femte bilden


4. Din systers/brors namn och ta sjätte bilden


5. Sidan du är inne på just nu (förutom bloggen) och ta första bilden


6. Det senaste du åt och ta femte bilden


7. Namnet på den åttonde personen på din msnlista ta första bilden


8. Godaste glassen och ta första bilden


9. Färgen på tröjan du har på dej och ta andra bilden


10. Det du vill göra nu och ta första bilden

<3

image182

Jag har någon jag vill tacka för något så simpelt som dens bara existens.
Någon som verkligen betyder mycket för mig, utan att veta om det.
Det är du, min bästaste bästa Snigel och bästa vän! 

Skola

image249

Jag behöver en paus. Hjärnan är överhettad, och vägrar lyga tillsägnelser.
Måste egentligen sitta och fixa iordning inför morgondagens argumentanalysprov i svenskaC, men det går bara inte. Nog för att det inte är så svårt egentligen, men det kräver hjärnkoncentration. Något som jag bara inte lyckas med idag. Inga tankar stannar på det ämnet dem borde, dem bara flyger iväg.

Förutom svenskan, borde jag plugga matte inför fredagens prov, samt skriva ett x antal dikter inför Litterär gestalning på torsdag. Men hur ska man kunna skriva dikter utan hjärna och tankar som står still? Och hur ska man klara av att ens öppna en mattebok utan att somna, om man redan innan känner sig så trött att ögonlocken bara åker igen? Suck...

Skolan dödar mig just nu. Nästa vecka har jag 3 prov till. Borde det inte räcka med dem 4 jag haft/ska ha den här veckan? BAH.. Lärare måste minsann njuta av att se oss små barn lida om dagarna. Ett prov till och jag ska personligen halshugga den nissen som bestämmer när proven ska äga rum.

Godnatt i stugan!

Borde nog röra mig emot sängen nu. Klockan börjar närma sig tolv, och imorgon är det både skola, sjukhusbesök, middag med mormor, rep med bandet och plugg som gäller. Fullt ös, medvetslös med andra ord.
Kanske är det bra att det är så mycket att tänka på för mig del, så att jag slipper fastna på allting som kommer vara tungt, en dag som den kommande. Men om jag känner mig själv rätt, kommer jag hinna kissa på min av orolighet i alla fall. Men man kan alltid ha önsketankar. 

image248

Inte vilken morfar som helst.


image247

Att låta musiken framföra sina känslor


En morgonpigg Mia

Ett under har skett. Jag vaknade redan strax efter 6 imorse, och gick faktiskt upp.
Nu har jag dushat, slängt i mig en rejäl frukost, och gjort mig iordning och jag har tid över.
Det är helt sjukt - skolan har pågått rätt länge nu, och detta har aldrig skett. Aldrig!

Muhahaha.

Tankar som borde censureras, men istället publiceras.

Kom nyss på mig själv med att tänka på dig.
För ett tag sedan var du den mest betydelsefulla vännen jag hade. Du var den jag alltid ringde när ögonen rann över, eller när hjärtat sattes i halsgropen av ren lycka. Du var den som gjorde mig alldeles glad i kroppen, genom att bara ringa. Du behövde aldrig säga något väsentligt. Du, för den du var, gjorde mig helt överglad.

Idag ringer jag dig i stort sett aldrig, och inte får jag samtal ifrån dig heller. Det är som om "vi" är ett lämnat kapitell i den boken som var vår. Och det är verkligen läskigt när man tänker efter. Du har gått från att vara allt för mig, till att bli någon. Det är en stor skillnad.

Jag uppskattar dig fortfarande, och det kommer jag alltid göra. För du har hjälpt mig, genom så mycket att jag inte ens kan nämna allt. Och det roligaste är att du gjort det många gånger, i undermedvetsamhet. Inte ens jag har insett att du verkligen fått mig att gå igenom saker, fören nu i efterhand. Du gjorde mig lite starkare. Lite mer säker och lite mer mig själv. Det kommer jag alltid att tacka dig för.

Jag saknar dig ibland, och det vi hade. För på något sett var allting så magiskt med dig. Jag behövde inte höra ord som att du fanns där, eller att jag alltid kunde ringa dig, för det visste jag redan. Och jag vet att du visste detsamma om mig. Vi var helt enkelt dem som hjälpte varandra, som en självklarhet. Som om det vore något helt naturligt. Idag skulle jag reagera på motsatta sett, jag skulle bli rent ut sagt förvånad om jag såg ditt namn blinka på min mobil. Och istället för att le, skulle jag fråga mig: nemen vad kan du vilja? Och jag kan tänka mig att du skulle undra detsamma om jag ringde. Hur kunde det bli så här?

Bästa vänner varar för evigt, var det någon som sa.

Har man tråkigt, så har man.

Återigen en musiklista, muhaha. I don't really have a life..


Är den du gillar lika förälskad i dig?
The fallen one - Hammerfall
Om du skulle beskrivas med en mening vilken skulle det vara?
For a pessimist, I'm pretty optimistic - Paramore
Kommer du gifta dig?
Heaven and hell - Black sabbath
Hur har din helg varit?
Chair 320 - George strait
Har du hittat den du kommer leva med för alltid?
Like we never loved at all - Tim mcGraw och Faith Hill
Vilken låt ska spelas på din begravning?
Burn - Deep purple
Hur beskriver dina vänner dig?
Son of man (Tarzan-låten)  - Phil Collins
En vanlig dag för dig?
See you on the other side - Ozzy Osbourne
Vad är du allra räddast för?
I want action - Poison
Kommer du komma långt i livet?
Lake of fire - Nirvana
Hur kommer din morgondag bli?
Keep the flame burning - Hammerfall
Vad är det bästa du vet?
How will I know - Jessica Folker
Tycker folk att du är vacker?
Do you wanna hit it - The Donnas
Vad hatar du allra mest?
Let's make a night to remember - Bryan Adams
Vilken låt förklarar dina vänner mest?
No llores - Guns n' roses
Hur är den perfekta helgen för dig?
Mitt i djungeln - lejonkungen
Hur beskrivs du av dina föräldrar?
War pigs - ozzy osbourne
Dina lärare?
Keep on loving you - The Donnas
Dina käraste?
I think I'm inlove with you - jessica simpson
Är du kär just nu?
Summernights - Grease
Om den du tycker om skulle beskriva dig vad skulle han/hon säga?
Can I trust you with my heart - Travis Tritt
Vad är ditt motto med livet?
The nationalist - Final war
Är du älskad?
You were my everything - avation
Hur skulle du beskriva dina känslor för stunden?
Wheel of fortune - Ace of bace


Ointressant fakta, min helg.

Låg och bara degade bort hela dagen igår, tills det slog mig: "det är bannemig lördag".
Inte kunde man sitta hemma och inte göra någonting alls då. Nejnej. Så jag ringde min kära vän Therese för att fråga vad hon hade i kikaren för kvällen.
Det slutade med att vi möttes upp vid tcentralen och gick emot ecpressohause, för att fika. På vägen dit träffade vi på världens coolaste pippifågel.
Till mig och Therese sa den artigt "goddag, goddag", men när två gossar gick förbi bestämnde sig pippin för att inte vara lika snäll, utan bet den ena, och när killen sedan förvånat kollade bak för att se vad det var för filur som nyss bitit honom, skrattade fågeln. Han förvandlades då till min nya idol. En feminist fågel, precis i min smak. Muhahaha.

Här har ni honom, och eftersom jag inte kan hans riktiga namn tänker jag döpa honom till Orvar:
 

Under våran fikastund mötte vi sedan upp Helena och Johanna, och lite senare även Mikaela. Tillsammans åkte vi emot svedmyra där kvällens fest skulle äga rum. Den vart dock inte så långvarig för våran del, för runt klockan 11-12 satte jag av i riktning mot Andreas. Vi satt uppe i stort sett hela natten och bara pratade strunt och myste.

Ja, och vad gör jag nu? Jag kom hem för inte allt för länge sedan, och har precis smällt i mig dagens middag. Näst på tur står tyskaplugg. Att orka, eller att inte orka. Det är frågan.

.

Att förlora
hoppet
tron
viljan
och
orken
att i huvudtaget försöka

Kärleksbeskrivning från Sofie, 9år.

Roade mig nyss med att rota runt i vårat förråd.
Mitt i hela smeten hittade jag en låda som det stod: "Mia" på. Den var proppad med massa barnkläder och små saker från min barndom. Det är helt otroligt att man en gång varit så liten att man fått plats i dem där kläderna. Haha. Hursomhelst låg det en liten skrivbok där i, som jag troligen hade när jag var 9 år. På sista sidan var det en hälsning från Sofie, och jag vart alldeles tårögd av att läsa det. Tänk att jag har dig vid min sida fortfarande, efter alla dess år gumman. Det är helt otroligt.

 

Det står:
"Hej Mia. Hemligt.
Hur mår du? Jag mår bra!! Väm är din bästa bästis? Du är min!! Jag har igentligen aldrig velat varit Emelies bästis! Har du velat vara hennes bästis? Jag tycker att hon är taskig!! Vad skrev emelie på lappen?  Svar:
(Nej, att hon tyckte att jag var taskig för jag va med dig hela tiden)
Hälsningar din bästis, Sofie."

Det inom parantesen har jag alltså svaret henne, mitt i hennes hälsning. Haha. Detta kallar jag mobbning på hög barnnivå. Haha, och förlåt gumman, om du blir arg för jag lägger ut ditt "hemliga" brev. haha.
Men Sofie, jag ska berätta en sak för dig. Du var min bästa bästis du med, och du betyder fortfarande massor för mig. Det vill jag att du ska veta. Du har förgyllt många av mina år!

Farlig sovställning

 

Vissa sover mer riskabelt än andra

En bekännelse.

Kan inte allting bara vända nu? snälla? Jag orkar inte en sak till.

Skolan dödar mig. Jag kan inte ta det lungt en sekund, jag stressar sönder mig själv. Det är så mycket plugg att det står mig rakt över öronen. Är det meningen att skolan ska tära så mycket på en? Få en att må så dåligt? Har dem som åsikt att mentalt döda alla elever?

Så fort jag lyckats släppa skolan, för att ta en sekund att bara ta det lungt. Vad tror ni dyker upp då? Oroligheten.
Förlåt att jag säger det nu, men jag är så jävla orolig att jag kommer förlora dig. Vad skulle jag göra om jag vaknade en morgon och blev tvungen att inse att du gått iväg, bakom tid och rum? Jag skulle inte klara av det. Skulle aldrig komma över det. Förlåt, men du betyder fan allt för mycket för mig.

Sedan är det mer. Men jag orkar faktiskt inte skriva mer. Att bara erkänna det där, gjorde att ögonen rann över. Så hej för mig för denna gång. Inga fler sorgsamma ord.
Så, allt för mig.

-

Du är den som får mig att minnas
Alla drömmar jag har glömt

The day!

Var ledig från skolan idag, så passade på att sova ut.
Men runt halv två vaknade jag, och satte mig vid datorn för att göra klart mitt kriminologi-arbete som skulle in senast idag.

Efter det vart det en snabbdusch, och en sväng in mot stan. Det var tänkt att jag och Andreas skulle ta en promenad. När vi såg att det regnade vart vi besvikna, men det hindrade oss inte. Vi gick runt i regnet ett bra tag, och tillslut kom vi fram till våran bestämnda destination - Buttericks. Jag är verkligen glad för att du är lika barnslig som jag, sötnos. Det gör allting så mycket roligare.
När vi sedan kikat klart där inne, vandrade vi bort mot donken och slängde i oss massa skräpmat. Det var vi minst sagt värda, efter våran promenad i spöregn.

Det finns ingenting jag önskar mig mer än din välfärd.
Jag håller alla tummar, tår och hårstrån jag har för dig på Tisdag!


-

image242

För att jag borde plugga egentligen, men icke.

DITT RIKTIGA NAMN
Mia Elisabeth Lööw

DITT GANGSTA NAMN
(2 första bokstäverna i ditt förnamn + izzle)
Miizzle

DITT DETEKTIVNAMN
(favorit mat och djur)
Fonduekatt

DITT STARWARSNAMN
(det tre första bokstäverna från ditt efternamn och två första från ditt förnamn)
Löömi

DITT HJÄLTENAMN
(favorit färg och favorit dricka)
Rödcider

DITT ARABNAMN
(två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista i ditt mellannamn,fyra första i ditt efternamn)
Miethlööw

DITT SPÖKNAMN
(svarta och ditt/dina husdjurs namn)
Svartagintonic

(?)

22 tysta sekunder. Någons evighet. Jag fattade tag om pennan, och skrev det allra vackraste namnet jag känner till. Ditt namn. Jag skrev det igen, om och om igen, tillslut var mitt papper fullt, och bläcken nästan slut. Jag knögglade ihop det. Lekte kast med liten boll, och lyckades kamma hem en fem poängare på papperskorgen. Där fick den ligga kvar. Lappen. Men ditt namn stannade kvar i luften, i väggarna, i golvet, i mig, i andetagen, i taket, i allt.

Och sedan vågade någon påstå att mirakel aldrig sker.

Kärlek

image241

Jag längtar tills jag kan få hålla dig i mina armar
- och inte kunna finna en enda anledning till varför du inte skulle få stanna där

Jag längtar tills det är du och jag mot världen,
och inte hela  världen emot oss

Städtaajm!

image182


 Så var det dags att städa igen.

Jag förstår inte hur det kan bli så stökigt i mitt rum,
jag gör ju aldrig någonting speciellt där?
Men endå så blir det alltid stökigt. Hur går det ihop?

Aja, imorgon ska släkten hit för att fira bror min, som fyllt 19år
Att man får massa god mat och tårta skadar inte





Idol och min far!

Jag funderar helt ärligt på att smyganmäla min kära pappa till idol nästa år.
Vill ni veta varför? Nämligen..

När man kollar på idol hemma i min tv-soffa i vardagsrummet,
verken hör man eller kan man koncentrar sig på självaste framföraren.
Min pappa sitter nämligen och gormar ut låtarna, allt vad han kan.
(oj, ursäkta, gormar är nog underdrift) Han skrikgsjunger.

Inte nog med det, när det sedan är juryn's tur att berätta hur artisen i fråga presterat,
då ger pappa sin åsikt, så högt och intensivt, att man inte hör deras.

Sen vänder han sig mot mig och mamma och säger:
Visst var det grymt?

Jadu pappa, kanske är det något vi hade kunnat svara på OM vi fått höra
Nej, nu låter jag elak, men det är inte alls menat. You rock daddy!

Men nu måste jag bannemig skärpa mig, Tina väntar...

Igår/idag

Igår åkte jag hem till Andreas direkt efter skolan. Någon bullbakning som vi egentligen planerat in, blev inte av eftersom att han håller på att bygga om i sitt kök. Men vi köpte oss iallafall en påse gifflar på ica, för att fira kanelbullen's dag. Dem sitter aldrig fel i kistan.
Den resterande kvällen ägnade vi framför två olika filmer, en av dem var Happy feet. Riktigt söt film fakiskt.

Runt klockan 11, satte jag mig  sedan på bussen i riktning mot tessie, eftersom jag lovat henne att hålla henne sällskap under natten. Vi pratade massa strunt, fikade och kollade på gossip girl. När vi sedan vaknade klockan 12 hemma hos henne imorse, beslutade jag mig, busigt nog för att hoppa över min skoldag. Men det spelade inte så stor roll, jag missade bara 2 lektioner. SvC och Tyska. Ingenting att gråta över.

Ikväll är mina planer en aning luddiga. Men om pojkvännen min's spelkväll tar slut i någorlunda tid har han sagt att han ska komma över. Annars blir det nog en sväng ner till Tina, som ringde mig för en liten stund sedan, överlycklig över att vara ensam hemma hela helgen. Ja, vem vet, kanske hinner jag med både ock.

Aja, dags att sluta svamla...


Att inte ha något att skriva om.


Vilka är ditt favoritpar skor?
Måste nog vara mina gråapumps, eller mina svarta ballerina
Vad gör du?Kom precis hem från skolan, ska snart hoppa i duschen och göra mig iordning
Fest eller slacking? Fest, (ursäkta mig, men vad är slacking? :$)
Är du stolt över ditt liv? Kunde ha varit mer stolt, men stolt är jag nog i vilket fall.
Vilken låt lyssnade du på senast? Now or never - Dope
Vilken stad vill du åka till i skrivande stund? Oj, svårt. Någon varm, i alla fall.
Tittar du mycket på tv? Mest sitter jag nog vi datorn, men tv:n får nog sin tid med.
Har du varit med i lokaltidningen? Yes, ett par gånger faktiskt.
Vad kostar det du har på dig? Haha oj, är det meningen att man ska veta sådant?
Vad gör du när du inte kan sova?
Smsar med någon sötsak, tills ögonlocker far igen.
Vad gör du om ett år? Sista året på gymnasiet.
Brukar du läsa horoskop? Brukar de stämma? Så fort jag har en tidnings till hands så. Och ofta stämmer en del, men kanske inte allt, och det beror helt på från gång till gång.
Bästa fikat? Smoothie eller kladdkaka (kanske inte tillsammans, dock)
Det dyraste du äger? Oj, ingen aning. I mina ögon är mina vänner det dyrbaraste jag har.
Favoritmånad? Vet faktiskt inte
Favoritdag? Lördag
Choklad eller vanilj?
Om det menas på glass-sorter, så vanilj. Men choklad i ren allmänhet är bäst!

blöö

Det är fasiken inte rättvist. Jag fattar inte hur det här kan hända dig, jag fattar det bara inte.
Du, som är världens absolut finaste människa. Du om någon är inte värd det här. Absolut inte.


Jag står bakom dig i allt, det vet du va? I allt.

Thoughts

Kanske kommer det här inte alls bli lika bra som jag tänkt mig.
Åh. Jag hatar att det alltid blir så här, hur jag än beter mig.

RSS 2.0