I can't help feeling all dissy inside. I miss you.



Jag får ta och ursäkta mig. Jag har inte haft tid att skriva här på sista tiden. 
Mer regelbundna inlägg kommer förhoppningsvis att börja ramla in inom en snar framtid igen.

I've got a brand new attitude, and I'm gonna wear it tonight!



Jag måste upp tidigt imorgon. Jag ska befinna mig i någon Berselli park klockan 8.30. Vart den ligger har jag faktiskt ingen aning om, men jag får söka mig fram antar jag. Jag vet i alla fall att den ska ligga i närheten av norrmalmstorg.

Efter studiebesöket väntas en hel skoldag. Det känns inte ritkigt helt okej, men jag antar att det bara är att bita ihop. Snart är det över. Snart kan jag börja att andas. 17 november är dagen för min befrielse. Snart är den kommen. Snart har jag inga fler hela skoldagar. Snart har jag inga fler pluggämnen bortsett från psykologi. Jag tror jag ser himmelriket öppna sig. Snart är jag fri.

Jag måste ta mig tiden att rätta min krönika också. Marianne valde ut den som en av de som ska få vara med i tidningen som vi ska göra och eftersom slutet inte alls är bra, måste den omskrivas. Jag vet det så väl.

Nej. Nu får jag skärpa mig. Plugga religion skulle jag göra. Har trots allt prov imorgon.


You're everything to me

Det är tänkt att jag ska plugga religion hela dagen idag för att klara av provet imorgon, men det har börjat bli riktigt långtråkigt nu. Ändå har jag bara hunnit sammanfattat judendomen. Näst på tur är kristendom. Verken eller intresserar mig egentligen. Jag har under hela mitt liv varit ateist. Eller ja, om jag nu inte är det, så är jag i alla fall en agenotist. En agenotist som inte bryr sig alls. Och det kommer aldrig att förändras. Jag ser ingen vits med att  tvinga barn att läsa om religion i skolan. Världens religioner har ju faktiskt bara gjort en enda sak emot oss. Att skapa skillnader, etniciteter och etiska grupper. Dessa har sedan legat i grunden för i stort sett alla historiska och pågående krig i världen. Det kommer troligen alltid att förbli så.

"De som tror sig se saker som inte existerar är psykiskst störda.
Religioner är grupper av folk som rättar sina liv efter sina synvillor"

Ja ni, kanske är det här grunden till att jag fick ig-varning i konfirmation vid fjortonårs ålder?
Jag är nog lite speciell som lyckats med den bedriften.


En dag som alla andra

Det känns som om jag har blivit en riktig arbetsnarkoman. Nästan dagligen står jag där bakom kassan och anstränger mig för att vara så trevlig som möjligt. "oh hej, ja men vad det bra så?", "femtiotre kronor då". Tack, tack och tack igen.

Igår hände det dock något. Jag och älskade Therese satt uppe mitt i natten och diskuterade. Snart gäller det. Snart ska vi hitta ett hem för oss. En villa redo att uthyras i alla fall ett år.

Aja, kanske är det föresten bra att det är så mycket jobb att stå i just nu. Det får dem jobbiga tankarna att aldrig riktigt komma. Får huvudet att faktiskt hänga med som det ska utan trubbel. Lite sömn skulle dock inte skada, och lite mysigt sällskap.

Så ta min hand och visa mig vägen. Vi ska åt samma håll.




I keep my head high, you'll never see me cry.

Det räckte inte med att novellen påminnde skrämmande mycket om mitt eget liv. Läraren var tvungen att nämna det enda som kunde få mitt hjärta ur balans. Signalimentet till mina egna erfarenheter. De erfarenheter som skadat min själ så djupt att de fått mig att forma om hela mig själv. Ja, hela min personlighet. Jag ville bara brista i gråt. Allting gjorde så förbaskat ont. Jag befann mig i mitt eget förflutna igen, utan att kunna kontrollera det.

Att jobba idag gick i alla fall bra. Det blev bara två fel under hela passet, vilket faktiskt är helt okej. Det känns skönt att äntligen hitta något jag har kontroll över. Något som ingen annan kan styra åt mig.

Jag är lycklig nu. Du kommer inte att kunna förändra det igen.


Mina sötnosar <3



En del saker kommer alltid att stå en varmt om hjärtat.
Gin och Tonic är sådanna saker.

Ett långsamt självmord

Det tog mig ett tag att börja plugga, men klockan 19.00 satt jag som fastgjuten med all information som jag behövde gå igenom. Gerogien hit och Ryssland dit, Ryssland hit och Georgien dit. Jag tror jag aldrig någonsin varit mer förvirrad. På en och en halvtimme har jag lyckats svara på en enda fråga. Jag känner mig riktigt dålig, och tanken på att jag har fem frågor kvar dödar mig långsamt. Det känns som ett uppdrag, helt omöjligt att lösa.
Alla svaren är så diffusa och svåra att hitta. All information jag vill ta del av existerar inte än då konflikten är pågående. Ingen idiot har hunnit skriva om allting än. Jag måste göra egna undersökningar. Jag klarar inte av att vara så ambitiös i något som inte ens intresserar mig!

Fytusan, det är verkligen inte lätt när det är svårt. Döda mig!

I swear I hear your voice, driving me insane. How I wish that you were the same.



Av en ren slump hittade jag på gamla anteckningar igår kväll. Jag hade nästan glömt bort det, men imorgon är det ett år sedan. Det känns läskigt, och jag kan inte rå för att undra ifall du minns det lika bra som jag.

Idag var vi i stan med textgruppen. Det tog oss två timmar att bara hitta dit vi skulle, så resultatet blev kaotiskt. Jag och frugan sprang fram till ett gäng fjortonåringar för att fråga hur dem trivdes i lilla söta hammarby sjöstad, som vi hamnat i. Lilla söta hammarby sjöstad som inte visade sig vara så idyliskt som vi tidigare hade trott. Att se knarkare i parken och att vittna gängbråk var inte allt för ovanligt enligt dem vi intervjuade. Den ena påstodd sig till och med ha sett en gammal man bränna heroin. Jag såg det som ett varningsljus. Vart är våran värld på väg egentligen när fjortonåringar ser sådant som vardagsmat för ögat?

Nej. Det är dags att runda av för mig nu. Jag måste sätta mig in i skolarbetet igen.
En samhälle C-uppgift väntar. Suck!

Vi lever båda två under samma himmel, men inte längre under samma horisont.




- JoSh MoSeS ™ - säger:
your fukin kidding!!!
- JoSh MoSeS ™ - säger:
serious
- JoSh MoSeS ™ - säger:
Ure online!!!!!!!!!!
- JoSh MoSeS ™ - säger:
i miss u!!!! i miss u!!!!!!! i miss u!!!!!!!!!
 JoSh MoSeS ™ - säger:
have u changed girl?
- JoSh MoSeS ™ - säger:
say no
Mia, säger:
why would I change?
- JoSh MoSeS ™ - säger:
i dno,
- JoSh MoSeS ™ - säger:
just stay 


Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig så himla otroligt mycket ibland.

underneath your clothes there's an endless story.

image182


I can't remember why we fell apart,
from something that was so meant to be.
Forever was the promise in our hearts.
Now more and more I wonder where you are.

Do I ever cross your mind, anytime?
Do you ever wake up reaching out for me?
Do I ever cross your mind, anytime?
I miss you.

Still have your picture in a frame,
hear your footsteps down the hall.
I swear I hear your voice, driving me insane.
How I wish that you were the same.






You do something to me that I can't explain. So would I be out of line if i said.. I miss you



Jag borde unna mig själv ett par timmars sömn, men det är bara dags att inse. Den här natten kommer bli så mycket mer än vad nätter brukar vara i min värld. Den här natten ska sällskapas med naturkunskap, trötta gäspningar och allt för mycket koffein.

Försurade luftföroreningar, atmosfär och atomens delar kommer aldrig någonsin rimma bra på mina läppar igen. Här dör min sista glöd för naturliga ämnen. Hör dör min sista glöd för naturkunskap B.

This is the life

Imorgon är det helg. Det känns mer välbehövligt än på länge. Innan jag kan njuta fullt ut måste jag dock få en samhälle C uppgift klar och iväg skickad, ett naturkunskaps prov avklarat och dessutom, sist men inte minst, ett fem timmars arbetspass gjort.

Plötsligt kändes helgen lite längre bort!

Det här är inte helt okej.


Frugan och jag på textlektionen.



I'm gonna smile cause' I deserve to

Det sägs att sommaren varar för alltid. Det gör du också inom mig, Therese.





(bilder från våran kräfthelg på landet, 2007)

Jag saknar dig, och förlåt!

~

Mamma: Janne, kan du sänka ljudet på tv:n?
Pappa: Nej, man hör minsann allting, eller hur? Du hör vad jag säger och jag hör dig. Klaga inte!
Mamma: Aja saksamma, det är mat om 10 minuter.
Pappa: Jajo, jag slutar nog klockan fyra imorgon också, som vanligt.

Jag tror minsann att min pappa knäckte sig själv.

And every morning that I wake up I look back at yesterday, and I'm okay.



Det är så sjukt mycket just nu att jag faktiskt besultat mig för att avsluta det kanske viktigaste projektet av dem alla. Antagligen kommer kritiken vara överflödig, men jag orkar faktiskt inte gå igenom det här. Jag har fått nog.

med tiden så blir alla känslor till minnen



Det finns en del sagor som måste få ett slut. Du och jag var en sådan redan från första början, redan från första versalen, ända fram till den sista. Vi var bara för blinda för att kunna se det. För blinda för att kunna förstå det.
Båda av oss hoppades så pass mycket på att finna någon att dela livet med, att skratta med och att trivas med, att vi intalade oss själva att vi kunde ge varandra precis just det. Det enda som vi glömde bort var faktumet att vi aldrig någonsin skulle kunna göra varandra lyckliga. För, för att skapa lycka krävs en personkemi som vi aldrig har haft, eller skulle kunna få.
Det enda som vi delade var en trygghet. En trygghet som kunde gunga våra själar till ro. Det räckte långt, men inte tillräckligt långt för att klara detta steg. Så här min vän, här tar våran saga slut.

Men kom ihåg, min vän. Där en saga tar slut, börjar en annan. Det enda som vi gjorde för varann var att blockera varandra från att hitta den rätta. Den rätta som kommer att kunna få oss att dansa på rosa moln. Av lycka.

Right beyond the cigarette and the devilish smile, you're my crack of sunlight.



Igår var en stor katastrof. Mötet fick hela mig att vilja skrika i smärta. Det var som att återuppleva varenda sekund som jag helst av allt aldrig hade velat bli påmind om igen. Det gjorde ont i varenda artär som jag äger. I varenda jävla levande organ som jag har.   Jag är inte värd det här. Jag har verkligen aldrig varit det!

Under kvällen kom Karolina på den brillianta idén att gå på bio, så jag, uffe, pj, stefan, oskar och erik satte oss iväg på äventyr. Ett äventyr vid namn "get smart". Sedan blev det en lång promenad hem med bubblande skratt och elaka skämt. Det var faktiskt precis vad jag behövde. Jag uppskattade varenda sekund, då jag var lugn hela tiden i erat sällskap.

Nej.. nu skriver jag för mycket igen. Det är dags att börja göra sig iordning. Ikväll väntas party.

Älskling-pälskling




Jag har hittat anledningen till varför vi aldrig har frukt på fruktfatet längre!
(och nej, inga frukter blev skadade under plåtningen, bara innan)

I just wanna scream

Jag fick en rejäl fläng av "snälla-döda-mig-känsla" imorse när jag vaknade. Magen vände sig ut och in, och innan jag hann veta ordet av befann jag mig framhulkad över toalettringen. Första tanken var magsjuka, men sedan insåg jag det. Jag är inne på lingonveckans sista timmar. Det är ingen kul känsla för den som lider av extrem mensvärk må jag lova. Nej icke, men nu är det i alla fall över för den här månaden. Man tackar, man tackar.

Jag längtar inte tills om 28 dagar!

I finally found myself in this tragedy



Livet är inte de dagar som går. Livet är de dagar som man kommer ihåg.

(bilder från usa tvåtusenfem)

Fler maskeradbilder



Ett återfödande av gamla ord riktade mot dig

22 tysta sekunder. Någons evighet. Jag fattade tag om pennan, och skrev det allra vackraste namnet jag känner till. Ditt namn. Jag skrev det igen, om och om igen, tillslut var mitt papper fullt, och bläcken nästan slut. Jag knögglade ihop det. Lekte kast med liten boll, och lyckades kamma hem en fem poängare på papperskorgen. Där fick den ligga kvar. Lappen. Men ditt namn stannade kvar i luften, i väggarna, i golvet, i mig, i andetagen, i taket, i allt.

Och sedan vågade någon påstå att mirakel aldrig kunde ske,
i alla fall inte inom loppet av 22 tysta sekunder utan dig.

Bilder från Markus brat/fjortis-fest, enjoy!





"Tid är pengar, och jag har en rolex"

RSS 2.0