Mitt ord om.. kärlek!

image47

Jag har tänkt en hel del runt ett ämne under den sista tiden - nämligen Kärlek.
Och jag har kommit fram till att det enda kärlek bygger på är längtan efter närkontakt & kunnigheten till att kompromissa mellan två individer.
Man söker sig en partner som kräver samma nivå av längtan, saknad, kompromisser och passion.
Den första ingrediensen man söker, är passionen. Träffar man en person man känner sig attraherad av. Ja, då skapar man en spelplan för att se om dem tre resterande ingrendienserna finns. Perioden då man går runt på denna spelplan, kallas med fint ord "på-g-tiden". Men om man verkligen tänker efter.. Varför finns den? Jo.. Den finns för att pröva ut sin partners gränser, och smärttrösklar. Passar dem en i smaken, ja, då kan man gå vidare till nästa steg. Tillsammans. Men ofta när man hoppar till det steger försvinner ju spänningen. Man vet att man nått det målet man ville. Man har någon som ger en den närkontakt man vill ha. Någon som finns där, när man behöver det. Några kallar det stadiet för när nykärlek, blir vanlig kärlek. Jag kallar det för när kärleken omvandlas till viljan att ha en relation. För visst brukar man älska sin partner, men egentligen.. Varför början man älska någon? Är det för den person är perfekt för sig? Eller för att man vill att den ska vara perfekt för en? Kan två människor vara gjorda för varandra? Är det teoretiskt?

Jag tror att människor kan höra ihop, men jag tror man skapar det på egen hand med sin parner. Är man bra på att kompromissa och kommer ofta överens om allt. Ja, då hör man ihop. Men är det verkligen det som är kärlek? Ska man vara tillsammans för att man kan leva med någon, eller för att man känner hur hjärtat hoppar på insidan för att man bara vill ha mer? Är kärlek bra? Eller är det egentligen bara ett överdrivet fenomen som alla söker efter, för att alla ens medmänniskor pratar om hur bra det är, när man hittat någon som är lik en i olika frågor. Eller är det så att man vill ha en relation, för att vara säker på att man har någon om natten, att krama, och känna sig behövd utav? Eller varför, varför vill man nå upp till kärlek?

Jag vill inte att ni ska misstolka mina tankar. Jag tror på kärlek. Men jag tror att man ofta skapar kärlek, på grund av att man är rädd för att gå ensam. Man längtar efter att vara älskad så pass mycket, att man får för sig att man längtar efter den där personen man tycker är så bra att vara med. För han/hon vet man ju, är både pålitlig, snäll och har en varm kram att krypa upp till. Och egentligen, är det inte vad vi alla söker efter hos någon? Är det inte det vi alla är ute efter?
Och efter en tid som på g, ja då vet man ju också hur mycket energi man måste ge, för att ha den kvar. Man vet vad den kräver. Vad den ser om kärlek. Man vet vad den behöver och vill ha ut av det.
För nej, kärlek är inte detsamma för alla. Kärlek betyder olika, för var och en.
För en del är kärlek närkontakt, för en del är kärlek längtan, för en del är kärlek delad vilja, för en del är kärlek delad passion, och för en del deled humor, och för en del finns helt andra anledningar. Och delar man samma tro och krav, är första steget till kärlek skapad. Sedan är det bara att trivas med varandra också. Det är min teori.

Far & dotter samtal!

Pappa kommer in i mitt rum, och söker ett samtalsämne.

Han: Blommorna utanför ditt fönster har verkligen växt!
Jag: Ja, jag såg dem inte alls när vi flyttade in
Han: Nej, men lilla hjärtat, då var det snö
Jag: A men åh, förlåt då! men jag såg dem inte då iaf.

Yes, mitt iq är fin fint, och ingenting man bör klaga på!

Kladdkaka

image46

Igår bakade Milla och jag en jätte stor kladdkaka. `
Och den råkade bli lite för kladdig - så den vart inge god.

Men jag var smart och la in den i kylskåpet,
och idag är den supermega god! Mohahaha!

Så nu har Mia en hel kladdkaka till sig själv,
tokigt säger ni,
Mumsfillibaba säger jag!

<3

image41

Vet ni vad?
Idag när jag pratade med Adde om min kissemiss-bebis, så berättade han att den lekte hoppa ner från trappan, och springa upp igen (vilket bevisar att han är lika tokig som jag), iaf så kom jag då på smarta namnet: Superman! och jag var jättenöjd. För om min misse tyckte om att leka superman, varför kunde han då inte få förbli det också?

MEN DÅ... Då kom chocken!
Adde berättade för mig att min kissemissbebis inte alls var en han, som jag trodde, utan en hon.. och en hona kan ju inte heta superman heller, hur fel är inte det? Så jag fick fråga runt lite på msn om namnförslag. (Eftersom min hjärncell tar lång tid att värma upp), och fick det finfina förslaget Doris. Och det kommer min misse få heta om ingen kommer med bättre förslag, eller om inte min hjärncell tänker samarbeta lite med mig, och kläcka ut ett annat namn!

(har även funderat på namnet Nikki - men det känns kanske för nära minnerna utav D, eftersom vi, under en tid som tillsammans, sa att vår dotter i framtiden skulle få det namnet, och jag vill inte tänka på honom jämt! men det är nog det finaste tjejnamnet jag vet.)

Tjock och glad, kladdkaka och choklad!

.. Och helt plötsligt står man där, med noll kom om läget, och undrar vart fan man ska ta vägen!

Snart kommer Milla till mig. Vi ska baka kladdkaka,
och jag må erkänna att min mage längtar!
Mohahaha, nu skiter jag i fin magen jag strävade efter,
fram med kaloribomben! Här är det kärlekshull som gäller!

Dagens låt!




"Seems like it was yesterday when I saw your face
You told me how proud you were, but I walked away
If only I knew what I know today

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I wanna call you
But I know you won't be there


I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

Some days I feel broken inside but I won't admit
Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss
And it's so hard to say goodbye
When it comes to this."

BAJS!

Mega många miljoner tankar rusar runt innanför mitt skallben just idag, eller rättare sagt, just nu. Jag har fått nog, men endå kan jag inte ge upp. Jag kan inte sluta. Varför? Varför är jag så himla seg med att förstå? Förstå det där som alla andra runt omking mig redan fått greppet om, utan att ens vara delaktiga. Dumma, dumma jag!

... Idag spöker någon hos mig. Och denna någon flyger runt i hela min kropp, och ruskar till alla organ jag har. Men tro inte att han är önskad eller ens inbjuden, för det är han inte. Han bara finns, och vägrar att flyga härifrån. Han är elak. Han, mitt nya tankespöke!


=)

Åkte till Adde's lillstuga med Tessie igår kväll igen. Men denna kväll vart inte lika lyckad, efterson jag och tussinuss både var alkolholfria och extremt sega från dagen innan. Så efter 1-2 timmars besök for vi hem till henne istället för att bara ta det lungt, och ha det allmänt bra.

Denna dag spenderade vi sedan inne i stan, och jag införskaffade mig:
- Ett armband
- Ett par örhängen
- En vit klänning
- Ett ljusrosa skärp
- Dovekräm, med bruneffekt
- Hårfärg

Efter shoppingturen åkte jag och Tussinuss sedan för att sola solarium, så nu kan jag stolt erkänna att min sola-solarium-oskuld är tagen. Mohahaha!

Kissemissbebisar & bus!

Igår hälsade jag på kissemiss-bebisarna hos Andreas, och nu har jag valt ut min sötnos.
Den är verkligen så där go, att man nästan bara vill äta upp den (men det ska jag inte göra, jag lovar).
Sötnosen var dock lite blyg för papparizzin (jag), så den ville inte posa framför min kamera, tyvärr.

Efter att jag hade drägglat klart åt missarna gick jag ut ur Adde's lillstuga för att busa med Tessie och Helena, som jag åkte dit med. Och jag måste blott erkänna att dem är mer busfrön, än missungarna. :)



  

Smygkommentar: Tussinuss, tack för att du alltid finns, och lyssnar på mig!

=)

http://www.lyckochans.se/c431622817

Registrera dig gratis - och vinn gratis prylar! Prima ballerina!

Betyg-strunt

Fick mina betyg idag, och jag vet, min skola är allt bra seg ^^
Är inte hel nöjd med vad jag fick, men dem duger åt en liten fis som mig.
Jag antar att jag hamnade på ungefär medelsnittet. Jag brukar alltid lyckas hamna på det. Haha. Aja, det enda betyget som jag stör mig på, är det i samhäll. Min lärare lovade mig ett högre betyg, och då blir man så arg när man får den dumma betygslappen och ser att hon inte alls gett en det.

Fick startdatumet för nästa termin också. 21 augusti. Usch, varför känns det som om sommarlovet snart är slut, trots att det nyss började? Fast med eftertanke är det faktiskt nästan 2 månader kvar. Mohahaha!
Soo long, fuckers...

image39

Knas.

image38


När jag skrev ditt namn förut - stannade mitt hjärta alltid till, i långa evigheter
Nu när jag skriver ditt namn - känns det inte ens som om jag känner dig!


.. Och jag kan inte komma fram till om det är bra eller dåligt. För visst har jag tappat allt det där, som jag en gång tyckte gjorde ont, men det har samtidigt gjort att jag saknar dig, tänker på dig, funderar på varför allting blivit som det blivit, och har ont över att vara, jag vet inte, underförstådd till läget. Men struntsamma, jag antar att tankar är lättare att radera ut, än en blödande själ.

Min helg

   

Och så har man kommit hem från landet. Och jag är verkligen glad över att jag åkte dit.
Jag och Milla hade det jätte mysigt hela torsdagen och Fredagen. Då med bland annat kubbspel, bad, midsommarfirande, och ciderdrickande. På lördagen vart det dock dags för henne att återvända till stockholm, så jag och mamma åkte in med henne till sandviken för att vinka av henne på bussen.
Efter middagen på Lördag kväll ringde Carro, Patrik och Peter mig för att fråga om jag ville med på fest, när jag ändå var i trakterna, och givetvis var jag sugen på det. Så det var bara att springa in och göra sig iordning, och gå ner till Carros stuga för att bli upphämtad och körd dit vi skulle. På vägen dit mötte vi upp Anne, hennes pojkvän, Tina och några till, och kvällen sedan flöt på fint :) Tack för en bra helg, sötnosar!

När jag är på landet brukar jag alltid ta mig tid att tänka igenom saker och ting, och under dem gågna dagarna har jag faktiskt hunnit filosofera igenom en hel del, trots att jag inte direkt tagit det mega lungt. Och jag har kommit fram till att jag faktiskt har fått nog av att vänta in dig. Jag har väntat tillräckligt länge nu, och du har vilselett mig allt för mycket för att jag ska kunna finna tillbaka till vart vi en gång stod. So goodbye my lover!

Helgens roligaste citat:
- "Hej där, din oljefontän, står du här och sprutar stekheta signaler?"
Jadu, vad kan man säga? Dalmåsar är inte bra på raggningsrepliker!

:)

image31

Efter mycket om och men beslöt jag mig igår natt att åka med till landet.
Den största anledningen är att jag alltid firade midsommar där som barn, och jag minns så väl hur mycket jag älskade det, alltihop. Häst&vagn åkningen, mjukglassen i solen, dansen runt den gigantiska midsommarstången, all god mat, alla goda efträtter, alla lekar och allt sådant där, allmänt bra saker som man faktiskt gjorde.

Och så där i sista sekund ringde jag Milla för att fråga om hon ville med, och det ville hon mer än gärna. Och det sitter inte helt fel, med tanke på att jag faktiskt vill spendera mina närmaste dagar med henne just nu, innan hon far iväg till USA. Usch, det kommer bli så tomnt utan dig, vännen!

Lista :D

Ville skriva något, otroligt oseriöst för en sekund - som variation,
så jag loggade in här och fann en lista. HAHA. och yes, jag tänker göra den :D


1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
- "VEM ÄR DU?"
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
- just nu? ingenting.
3. Vilket ord rimmar på "test"?
- Pest
4. Favoritplanet?
- Tellus
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
- Någon som inte fanns i min telefonbok (vågar inte skriva ut nummret)
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
- Ingen aning
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
- En oversized tshirt
8. Sätter du etiketter på dig själv?
- etiketter? what, nej? brukar man det?
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
- Är barfota
10. Ett ljust eller mörkt rum?
- Ljust
11. Vad gjorde du vid midnatt?
- Antagligen satt jag vid datorn, eller vid tv:n
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
- "Okej, men han ville att du skulle be henne ta bort det med"
13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
- Oj, ingen aning. Stan?
14. Vilket uttryck använder du mest?
- "Nutte då"
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
- Jag har inte sagt det på bra länge, må jag säga.
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
- HAHA, vilken pervfråga. Haha. men det måste nog ha varit tessies kissekatt, tror jag?
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
- Tre senaste dagarna? hm, om söndag räknas så alkohol.
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
- Ingen aning. Håller inte koll på sånt ^^ Håller mig till digitalkameran!
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
 - Ingen aning.
20. Din värsta fiende?
- DIG (du vet vem, och varför du är det)
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
- Jag och storebror, som 3 samt 5åringar, på landet :)
22. Vad var det senaste du sa till någon?
 - "Nej, hon är på jobbet och kommer nog inte hem fören vid 9. Hejdå!"
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
- En miljon dollar.
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
- Jag tror det
25. Senaste låten du lyssnade på?
- "I don't love you anymore" med Travis Tritt

-

Kommer nog inte skriva här på ett tag, eftersom jag påbörjat en ny blogg, här på blogg.se. En anonym och lösenordsskyddad-blogg. Som faktiskt nästan ingen kommer få tillgång till. Bara dem ytterst få jag verkligen litar på.

<3

Jannike, tack för att du tar hand om mig. Du är guld värd!



Pollen= bajs!

Usch för pollen!
Hela morgonen - absolut hela morgonen har jag gått runt och snytit mig, gråtit, snurvlat och ännu mer gråtit.
Det är helt sinnessjukt. För jag drogar trotsallt både näsdroppar (2olika), tabletter och ögondroppar. Borde det inte räcka? GAH!
Jaja, idag ska jag få en ny medecin. Nya ögondroppar, och hjälper det inte, kommer jag få panik!
Jag kommer dö den här sommaren.. GAH!

Tandläkare

Jag ska till tandläkaren imorgon, 11.00
Och jag är skit nervös

jag har tom. privattandläkare..
och han, min tandläkare, han ger mig rysningar,
med hans läskiga, översnälla röst,
och dumma frågor om hur det känns.
Det är väl klart som fan att det inte känns bra,
när en gubbes händer leker i ens mun?

Men han är snäll iallafall,
om man bortser från att han är tandläkare

Han brukar ge mig en liten, jätte liten
blå nallebjörn efter varje gång jag varit där
och det trots att jag faktiskt är stor nu
Så det så
Jag tror att det är för att jag är så söt :) så det så!


Bilder från brors student


   


:(

Jag trodde dig den här gången. Varenda ord
Jag trodde du verkligen menade det, för en gångs skull

Men jag känner ingen, och har aldrig kännt någon,
som skiftar personlighet och åsikter, så som du!

Vet du om att jag verkligen, verkligen tyckte om dig?
eller tusan. Jag tycker om dig.
Men om du vill att det ska hålla i sig så kräver jag att du,
ja, du.. bestämmer dig för vart du ska stå och sedan står kvar där.
Jag skiter i vad det är som. Bara du ger mig en rak åsikt.
Jag anpassar mig hellre till det negativa, än stannar som det är nu
För det här tär mig isär, något brutalt. Jag står inte ut!


.. and I was to blind to figure out, that I were standing all alone, all this entire time

igår

Igår började jag min dag på väsbys grusplan, för att påbörja firandet av min storebror, som tog studenten.
Sedan vart det firande av honom fram tills 10tiden. Riktigt trevligt faktiskt.
Och återigen grattis. Du är bäst, bror!

Men runt 10 som sagt, så tog jag bussen emot mörby för att möta upp massa inför festen hos Jannike.
Det vart faktiskt riktigt trevligt, och helt klart en hel lyckad kväll.
Men kan en kväll bli misslyckad med ett sådant sällskap? nja, det tror jag då inte.
Men tack för en helbra kväll gumman. Du är otroligt omtyckt av mig!

planer

Ikväll blir det edsbergsparken som gäller (tror jag)
En sista kväll med klassen och rudbeckarna innan vi skilljs åt för sommaren.

.. detta ifall inte någon annan extemt söt kisse råkar ha några ännu roligar sammankomster!

gårdagen

I'm so happy, happy.. so happy happy :D

Igår spenderade jag min kväll tillsammans med Jannike och Rebecka.
Och efter ett par korvar framför sverige matchen,
så kom vi på ideen att åka in till stan, så det gjorde vi.
Väl inne där tog vi oss en fika. Sedan var det dags att hälsa av Rebecka.
Då beslöt sig jag och Jannike för att ta en promenix.
Så vi gick hela vägen från t-centralen, till Gullmarsplan. Jajjamensan!
Hurtiga brudar är vad vi är, haha.. eller hur älskling?
Aja, sedan tog vi nattbussen hem och la oss framför tvn.
Mys i högsta grad, precis som det ska vara :D

Gah!

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

<3

   


Smakprovsbilder från Lördagen.
Kan inte påstå att det vart överlyckat, men trevligt var det iaf.
Och dessutom kan inte en kväll vara dålig - om du är med!

Jag är utmanad!

Jag har blivit utmanadav http://miiny.blogg.se

Som utmanad ska du nu skriva sex stycken underliga/egendomliga saker om dig själv, alternativt saker som du inte tror någon vet om dig här på din blogg.


1. När jag var liten var jag så envis att ingen, absolut ingen kunde stoppa mig när jag bestämnt mig för något. Allting skulle vara som jag ville.. Exakt allt, och annars störtbölade jag.

2.  När jag är ritktigt, riktigt koncentrerad eller fokuserad, kan jag glömma bort att andas

3. Jag har sorgligt nog, alltid, i hela mitt liv, haft fobier för okända gammla människor. Det är något läskigt över dem, men jag kan inte sätta fingret på vad. Men trots detta brukar jag faktiskt vara artig mot alla i alla fall. Dem behöver inte få veta att hela jag blir stel som en pinne så fort dem pratar med mig.

4. Jag sjunger alltid, jätte högt, och intensivt när jag är ensam hemma, och tystnar inte fören jag fått sällskap i huset.

5. Jag brukar diskutera med min egen spegelbild ibland. haha!

6. Jag är vääärldens största gottegris. Ser jag något mumsigt, bara måste jag sätta tänderna i det. På en gång!

De utmanade är:
http://millizans.blogg.se , http://aannie.blogg.se , och..  http://teessie.blogg.se

:)

Idag är jag på bra humör
Låt det hålla i sig!

Jag vaknade inte fören klockan 16.00,
men gud så mysigt det var att bara ligga i sängen hela dagen.
Skulle inte velat ha gjort något annat.
Det var exakt vad jag behövde
Yees!

Och en liten uppdatering från gårdagens ledsna inlägg
Allting är bra nu.
Eller nej, förresten
Bättre :D

:/

Snälla, jag ber dig, ge mig en chans, innan du låter mig gå!

Fan, fan, fan.. Jag gjorde precis som alla råd sa åt mig. Precis likadant.. och nu kommer jag förlora dig, eller rättare sagt gå miste om dig, bara på grund utav det? FAN. Jag skulle aldrig ha lyssnat, aldrig trott på det alla sa. Jag skulle bara ha.. gjort precis som jag ville. Skrikit av desperathet! Ja, skrika ut skriket som fastnade i min själ och som nu ekar om och om igen, så starkt att hela jag skakar. Skriket som gör mig mållös nu, bortkommen och helt förstörd.

BAJS... JÄVLA BAJS!

Min dag

Idag, när alla tagit sig hemåt, tog jag mig i nacken och åkte till väsby
Dags för spelning,
trodde jag ja!
Men icke.. det var nämligen 2timmar, tom. mer, 2½timmes vänta.
Roligt värre för en sömntruta som jag - som näst intill somnade på gräset.

Men men, väl uppe på scen känndes allt bra,
ända fram tills första refrängen dvs.
och den enda kommentaren jag vill säga är: BAJS! bajs på allt.

Och smidig som jag alltid är lyckades jag skämma ut mig
Förvånande?
Nej, men iaf. Jag lyckas prata lite väl högt om en sak, framför personen i frågas mamma.
Smidighet kallas det, för den som undrar.

:)

Love me, fool me, impress me, make me hot!

Ska snart åka iväg till Annie. Ska vara där en stund innan det är dags att åka emot skanstull, och möte upp tessie, och dem inför nattens restrerande planer. Jag hoppas verkligen att det blir lyckat nu! jag behöver en natt att minnas, och glädjas åt, eller rättare sagt, det skulle inte sitta helt fel i alla fall :)

Aja, dags att kila..
pusspuss


RSS 2.0